• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۵۰۰۲۰
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۴
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

کلانتری: دانشگاه پیام نور در رشد همه جانبه دانشجویان پیشگام بوده است

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: دانشگاه پیام نور با همت مدیران و کارکنان پیام نور، جایگاه واقعی خود را پیدا می‌کند و اتفاقات خوبی در این دانشگاه رقم خواهد خورد.

به گ/کلانتری: دانشگاه پیام نور در رشد همه جانبه دانشجویان پیشگام بوده استزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از دانشگاه پیام نور، عبدالحسین کلانتری در نخستین نشست آموزشی مدیران فرهنگی، دانشجویی و تربیت بدنی پیام نور سراسر کشور افزود: آنچه دشمنان ترویج کرده‌اند و برخی دوستان هم همراه آن بوده اند موجب شده است آموزش عالی در افق تمدنی انقلاب اسلامی به خوبی دیده نشود.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با بیان اینکه بسیاری از پویش‌های جهادی از دانشگاه‌ها شروع شده‌اند گفت: واقعیت اجتماعی، مسئله‌ای پیچیده است و چند بعدی بودن آن موجب شده بشر از سر اضطرار به تقسیم کار نهادی و کارکردی روی آورد و تخصص‌ها را شکل دهد.
وی ادامه داد: نوع نگاهی که تاکنون وجود داشته موجب شده وجوه پیچیده زیست دانشجویی و واقعیت اجتماعی درک نشود، ولی هم اندیشی‌هایی مثل نشست حاضر، موجب می‌شود درک مشترک و درستی از این واقعیت شکل بگیرد.
کلانتری افزود: کار فرهنگی و تربیتی، باید در بعد آموزشی، پژوهشی، اقتصادی و تربیت بدنی ممزوج شود تا قابلیت انتقال و تاثیرگذاری داشته باشد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با بیان اینکه هم‌افزایی معاونان فرهنگی، دانشجویی و تربیت بدنی، موجب رشد همه جانبه دانشجویان خواهد شد گفت: این اقدام باید در مجموعه آموزش عالی کشور انجام شود و خوشحالیم که دانشگاه پیام نور در این زمینه پیشگام بوده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به شکل‌گیری گروه‌های اجتماعی در دانشگاه پیام نور و سختی‌های آن اشاره و ابراز کرد: در دیگر دانشگاه‌ها، دانشجویان زمان بیشتری در مراکز آموزش عالی حضور دارند و می‌توانند راحت‌تر، گروه‌ها را شکل دهند و در آن‌ها فعالیت کنند.
کلانتری با بیان اینکه گروه‌های دانشجویی تاثیر اجتماعی بسزایی دارند و به نوعی، تمرین کار و زندگی اجتماعی برای دانشجویان محسوب می‌شوند، گفت: همچنین این گروه‌ها فرصتی را فراهم می‌کنند تا دانشجویان با نیاز‌ها و مسائل روز اجتماع آشنا شوند به خصوص اگر این مجموعه‌ها با مسائل واقعی پیوند داشته باشند و به رویداد‌های حل مسئله گره بخورند.
معاون وزیر علوم با بیان اینکه، تلاش دانشجویان برای حل مسائل اهمیت بیشتری از خود حل مسئله دارد گفت: این اقدام سبب می‌شود نسل جوان، از نگاه فانتزی به مشکلات و موضوعات جامعه فاصله بگیرد و مواجه واقعی با مسائل داشته باشد و در زندگی فردا، درک بهتر و واکنش مناسب‌تری نشان دهد
وی افزود: آیین‌نامه مسئولیت اجتماعی در معاونت فرهنگی وزارت علوم تدوین شده و به زودی ابلاغ خواهد شد، زیرا عقیده داریم تقویت مسئولیت اجتماعی یکی از اصولی‌ترین کار‌ها در سطح دانشگاه‌هاست.
کلانتری گفت: در حقیقت باید به دانشگاه‌هایی برسیم که احساس کنیم در حال شناخت و حل مسئله هستند. معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم خاطرنشان کرد: صرف اینکه اساتید مقاله بدهند، کاری پیش نمی‌رود بلکه باید مواجهه مستقیم با مسائل و موضوعات روز جامعه داشته باشند
وی با تاکید بر پیوند زدن علایق و سلایق دانشجویان با نیاز‌ها و مسائل روز کشور گفت: باید تلاش کنیم این بلوغ و مسئولیت اجتماعی به درستی شکل بگیرد.
کلانتری گفت: یکی از محور‌های اصلی سند تحولی وزارت علوم، رتبه‌بندی دانشگاه‌هاست و به حول و قوه الهی و با حمایت معاونان فرهنگی دانشگاه‌های سراسر کشور، سامانه‌ای جامع راه‌اندازی شده تا تمام رویداد‌های دانشجویی در همه کشور ثبت و ضبط شود و به این ترتیب ظرفیت مناسبی برای رتبه‌بندی دانشگاه‌ها فراهم شده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم گفت: تا روز گذشته، ۲۷ هزار رکورد فعالیت در این سامانه به ثبت رسیده که این برخط بودن اطلاعات، هوشمندسازی اقدامات، شناسایی درست ظرفیت‌ها و امکانات و زمینه‌سازی مناسب برای سرمایه‌گذاری در دانشگاه‌ها را میسر کرده است.
وی تاکید کرد: امیدواریم بتوانیم با همکاری مسئولان دانشگاه پیام نور، این دانشگاه در این عرصه هم پیشتاز باشد و البته یقین داریم با توجه به ظرفیت‌ها و شاخصه‌های موجود، شاهد درخشش پیام نور در بسیاری از عرصه‌ها خواهیم بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلی غربت مادر در نمایش آیینی خیر کثیر
بیشه لرستان در مسیر ثبت جهانی
کوه‌پیمایی بسیجیان و صعود به قله‌ی گرین دلفان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
محل اختفای این صهیونیست‌ها را فاش کنید ۱۰ هزار دلار نقد جایزه بگیرید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)