• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۴۳۰۱۰
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۷
اجتماعی » انتظامی و حوادث
رئیس پلیس عملیات راهور؛

معاینه فنی خودرو‌های دارای نقص فنی باطل می‌شود

رئیس پلیس عملیات راهور گفت: در طرح تشدید برخورد با خودرو‌های بدون معاینه فنی و دودزا، معاینه فنی خودرو‌های دارای نقص فنی باطل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار سلیمی با حضور در برنامه سلام خبرنگار شبکه خبر، گفت: در طرح تشدید برخورد با خودرو‌های بدون معاینه فنی و دودزا، که از امروز در سراسر کشور آغاز شد، خودرو‌های بدون معاینه فنی ۵۰ هزار تومان جریمه می‌شوند و پلاک خودرو‌های دودزا و دارای نقص فنی اخذ و پلاک تعمیری به آن‌ها اعطا می‌شود.

رئیس پلیس عملیات راهور، در خصوص روند اجرای این طرح افزود: طرح کنترل معاینه فنی خودرو‌ها به دو روش انجام می‌شود، روش اول با استفاده از سامانه‌ها و دوربین‌های ثبت تخلفات در شهر‌ها و در جاده‌ها اجرا می‌شود و همه دوربین‌هایی که کد ثبت تخلف دارند و به سامانه پلاک خوانی خودرو مجهز هستند در طول شبانه روز مانند یک افسر پلیس نداشتن معاینه فنی خودرو را ثبت می‌کنند و روش دوم همان روش سنتی در ایستگاه‌های پلیس و در جاده‌ها و شهر‌ها است که قابلیت کنترل معاینه فنی در دست افزار پلیس ایجاد شده و پلیس با وارد کردن شماره پلاک وسیله نقلیه سوابق معاینه فنی خودرو را بررسی و اگر فاقد معاینه فنی بود خودرو اعمال قانون می‌شود.

وی با بیان اینکه در شهر‌های کشور حدود ۳ هزار دوربین ثبت تخلف وجود دارد گفت: ۷۰ درصد این دوربین‌ها فعال هستند و همه آن‌ها قابلیت کنترل و ثبت معاینه فنی خودرو‌ها را دارند.

سردار سلیمی افزود: در طرح تشدید برخورد با خودرو‌های بدون معاینه فنی و دودزا خودرو‌هایی که فاقد معاینه فنی باشند برابر کدی که در جدول جرائم پیش بینی شده است ۵۰ هزار تومان جریمه می‌شوند و خودرو‌هایی که نقص فنی آن‌ها در حدی است که در آلایندگی هوا تاثیر گذارند با نظر افسران و کارشناسان پلیس پلاک آن‌ها اخذ می‌شود و به آن‌ها پلاک تعمیری اعطا می‌شود تا به تعمیرگاه‌ها اعزام شوند.

رئیس پلیس عملیات راهور، گفت: در این طرح خودرو‌هایی که معاینه فنی دارند و به دلایلی بعد از اخذ معاینه فنی، شرایط معاینه فنی را از دست داده اند، به آن‌ها مهلت چند روزه‌ای جهت برطرف کردن نقص فنی داده می‌شود و در غیر اینصورت معاینه فنی آنان ابطال می‌شود.

سردار سلیمی رئیس پلیس عملیات راهور گفت: سلامت فنی خودرو و معاینه فنی وسایل نقلیه هم از نظر ایمنی خودرو و تصادفات و هم از نظر آلایندگی‌های زیست محیطی از اهمیت بالایی برخوردار است، لذا در کنار همه طرح‌ها و فعالیت‌هایی که پلیس راهور در کنترل وسایل نقلیه از نظر معاینه فنی دارد معمولا در نیمه دوم سال، با توجه به برودت و وارونگی هوا در کلانشهر‌ها این طرح‌ها تشدید می‌شود و به همین علت برنامه ریزی صورت گرفت تا کنترل فنی وسایل نقلیه از امروز به صورت فوق العاده در سراسر کشور آغاز شود.

رئیس پلیس عملیات راهور افزود: این انتظار که پلیس به تنهایی در بحث رفع آلودگی هوا می‌تواند تاثیر گذار باشد انتظاری واهی است و در این خصوص بسیاری از دستگاه‌ها که در قانون هوای پاک به آن اشاره شده است نقش دارند و بحث برطرف کردن آلودگی هوا تنها با اعمال قانون خودرو‌ها حل نخواهد شد.

گفتنی است؛ طرح تشدید برخورد با خودرو‌های بدون معاینه فنی و دودزا از امروز ۱۴ آبان به مدت یک ماه یعنی تا ۱۵ آذر ادمه خواهد داشت و بعد از آن طرح زمستانه پلیس اجرا و این طرح تداوم خواهد شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع ۱۵ ساله عزاداران البرزی در میدان فاطمیه کرج
صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا در البرز
برگزاری جلسه شورای پدافند غيرعامل لرستان
عزاداری مردم لرستان در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
برگزاری یادواره شهدای انتظامی در سلسله
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تمدید مهلت انتخاب صادرکنندگان برگزیده استانی سال ۱۴۰۴
سفر وزیر امور خارجه به فرانسه
در روزهای آلودگی هوا مایعات زیاد مصرف کنید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۴ آذر
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلیل از خانواده معظم شهدا در خرم آباد
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تکرار مواضع ممدانی ضد ترامپ بعد از دیدارش با ترامپ
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای فاطمی در ضاحیه بیروت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
تشییع پیکر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)