• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۳۸۲۸۶
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۷
خوزستان » اقتصادی

استفاده از فناوی هسته‌ای در کشاورزی در دستور کار است

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب برای تسهیل و تسریع در کار مردم و بخش خصوصی در دیدار اخیر با فعالان بخش خصوصی گفت: وزارت کشاورزی مصمم به اجرایی کردن منویات رهبر معظم انقلاب و تسهیل در کار مردم و بخش خصوصی است.

استفاده از فناوی هسته‌ای در کشاورزی در دستور کار است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، غلامرضا نوری قزلجه عصر پنجشنبه در شورای اداری شهرستان اندیمشک در سالن همایش‌های سد و نیروگاه کرخه با تاکید بر اینکه اراده دولت چهاردهم رفع تمام ناترازی‌ها و موانع از مسیر توسعه و پشرفت کشور است، افزود: رویکرد دولت چهاردهم با مسوولیت رییس جمهوری صادق و مردمی، قول‌های خود را در سایه وفاق ایجاد شده در کشور عملی می‌کند.

وی با عنوان اینکه تلاش دولت حل مسایل کشور با ایجاد همدلی و وفاق ملی است، ادامه داد: دولت چهاردهم به وعده صداقت با مردم پایبند است و تلاش دارد ناترازی‌های موجود در مسیر حرکت کشور به سمت پیشرفت و توسعه را برطرف کند.

وزیر جهاد کشاورزی با اظهار اینکه استفاده از فناوری هسته‌ای در کشاورزی در دستور کار وزارتخانه است، گفت: نصب دستگاه‌های پرتودهی هسته‌ای برای رفع آلودگی محصولات کشاورزی در دستور کار مشترک وزارت جهاد کشاورزی و سازمان انرژی اتمی است.

وی افزود: پرتودهی برای رفع آلودگی محصولات کشاورزی یکی از روش‌های استفاده از انرژی صلح آمیز هسته‌ای است که توسعه استفاده از این روش مورد تاکید وزارت جهاد کشاورزی است.

نوری قزلجه گفت: یک مرکز پرتودهی هسته‌ای محصول‌های کشاورزی هم اکنون در اهواز در حال نصب است که با توجه به ظرفیت‌های مهم کشاورزی اندیمشک و حجم بالای صادرات تولید کشاورزی این شهرستان، از ورود سرمایه گذاران بخش خصوصی برای استفاده از این روش و نصب دستگاه پرتودهی هسته‌ای در اندیمشک حمایت می‌شود.

خوزستان مهمترین استان در تامین امنیت غذایی کشور است

وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد: شهرستان اندیمشک به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و منابع طبیعی غنی دارای ظرفیت‌های بسیار مهم و ارزشمندی است که بهره گیری از این مزیت‌ها موجب تحول در تولید و اشتغال اندیمشک می‌شود.

وی تامین امنیت غذایی را یکی از اولویت‌های اساسی کشور دانست و افزود: فعال سازی و بهره برداری کامل، اصولی و پایدار از ظرفیت‌های بی بدیل اندیمشک، گامی بلند برای تامین امنیت غذایی کشور است.

نوری قزلجه با عنوان اینکه خوزستان مهمترین استان در تامین امنیت غذایی کشور است، گفت: تولید صادرات محور می‌تواند در بهبود تراز تجاری کشور در مبادلات خارجی موثر باشد و در استفاده از ظرفیت‌های اندیمشک برای صادرات محصولات کشاورزی این شهرستان مورد توجه وزارت کشاورزی است.

توسعه زیرساخت‌های صادراتی اندیمشک ضروری است

وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه محصول کشاورزی تولیدی اندیمشک هم اکنون به کشور‌هایی مانند روسیه صادر می‌شود، گفت: تولید و اشتغال در اندیمشک با فرآوری بهتر، بسته بندی باکیفیت‌تر و ایجاد زیرساخت‌ها و پایانه‌های صادراتی و حمل و نقلی می‌تواند متحول شود.

وی با تاکید بر ضرورت تکمیل زنجیره ارزش کشاورزی در اندیمشک گفت: حداکثر ارزش افزوده از محصول کشاورزی کشور مورد تاکید وزارت کشاورزی است.

نوری قزلجه اظهارکرد: اجرای ۵۰ درصد از طرح ۵۵۰ هزار هکتاری موسوم به طرح مقام معظم رهبری به خوزستان باقی مانده است که تامین مالی این طرح برای تکمیل این طرح در خوزستان به طور جدی دنبال می‌شود.

اولویت نخست کشور رفع ناترازی انرژی است

وزیر جهاد کشاورزی، اولویت نخست کشور را رفع ناترازی انرژی دانست و گفت: ناترازی انرژی همه بخش‌های خانگی و صنعتی کشور را با چالش جدی مواجه کرده که دولت چهاردهم رفع این ناترازی را به طور جدی در دستور کار قرار داده است.

وی با اعلان اینکه استفاده از انرژی خورشید از جمله سرمایه گذاری‌های اولویت دار کشور است، افزود: بر اساس شیوه نامه ابلاغ شده، زمین مورد نیاز برای احداث نیروگاه خورشیدی در کمتر از یک ماه باید دراختیار سرمایه گذار قرار گیرد و منابع مالی مورد نیاز برای صفحه‌های خورشیدی نیز تامین می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کودک‌کُشی اسرائیل با عروسک‌های بمب‌گذاری‌شده
رشد ۲۰ درصدی زایمان بی‌درد در قم
برنامه‌ریزی برای تغییر ساعت فعالیت مدارس خوزستان در روز‌های آلوده
فعال بودن ۸۰ درصد ناوگان ملی حفاری در مناطق نفت‌خیز جنوب غرب کشور
آزادی زندانیان زن بابل با مشارکت هیئت پینگ‌پنگ و خیران
گلایه کشاورزان کردستانی از نبود صنایع تبدیلی
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به خودرویی در جنوب لبنان با ۲ شهید
تونل دیل شریان حیاتی در مسیر توسعه جنوب کشور
موزه زمان، میزبان کودک گردشگر در جشن آب
دعوت دختر کهگیلویه و بویراحمدی به اردوی تیم ملی فوتبال
افزایش سهم کتابخانه‌ های تایباد از درآمد شهرداری‌ ها
دادستان بابلسر به دانشگاه پیام نور اخطار قضایی داد
پس از ۲۰ سال؛ تیم سپک تاکرا بانوان خوزستان در صحنه رقابت‌های کشوری
ضرورت رعایت نکات ایمنی در استفاده از وسایل گرمایشی
دولت تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالا‌های اساسی ندارد
بحران آب در سد ساوه
جوی پایدار در روزهای آینده برای قم
افتتاح مدرسه ۶ کلاسه خیر ساز در قشلاق قره تپه بخش اسلام آباد
اعمال محدودیت آبی در تهران
یزد پیشرو در اجرای طرح‌های مدیریت محله‌محور و مرکز نوآوری اجتماعی کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)