• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۵۰۶۰۰
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۶
لرستان » اقتصادی

بهره برداری از ۱۹ طرح منابع طبیعی و آبخیرداری هفته دولت در لرستان

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان گفت: همزمان با هفته دولت ۱۹ طرح شاخص افتتاح و عملیات اجرایی هشت طرح دیگر نیز آغاز می‌شود.

بهره برداری از ۱۹ طرح منابع طبیعی و آبخیرداری هفته دولت در لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان،شیرزاد نجفی ضمن اشاره به اهمیت منابع آبی و خاکی استان و ضرورت مقابله با تغییرات اقلیمی و افزایش مخاطرات سیلاب اظهار کرد: به منظور حفاظت از منابع طبیعی، کنترل سیلاب، کاهش فرسایش خاک، جلوگیری از تخریب اراضی زراعی، تقویت ذخایر آب زیرزمینی، ایجاد بستر مناسب برای توسعه کشاورزی و باغبانی، جلوگیری از تخریب جنگل‌ها و مقابله با پدیده قاچاق چوب و تولید زغال، مجموعه‌ای از طرح های شاخص به ارزش ۶۹۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی و ملی افتتاح خواهد شد.

وی افزود: طرح آبخیزداری در حوضه کوچهری با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال و پروژه آبخیز ویسیان (چنار) شهرستان چگنی با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسند که با کنترل سیلاب و تقویت تغذیه مصنوعی سفره‌های آب زیرزمینی، نقش موثری در پایداری منابع آب و خاک استان ایفا خواهند کرد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستات با یادآوری اهمیت حفاظت از جنگل‌ها و مقابله با تولید زغال و قاچاق چوب به بهره‌برداری از سه پاسگاه حفاظتی سپیددشت خرم‌آباد، چم‌چیت دورود و شول‌آباد الیگودرز اشاره کرد و افزود: برای ساخت این پاسگاه‌ها ۹۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی هزینه شده است.

نجفی تصریح کرد: بر اساس تفاهم نامه منعقد شده میان این اداره کل و قرارگاه سازندگی امام حسن مجتبی (ع) سپاه ناحیه لرستان، اجرای طرح ها با بهره‌گیری از اعتبارات محرومیت‌زدایی با هدف کنترل سیلاب، تغذیه مصنوعی آبخوان‌ها و فراهم کردن بستر مناسب برای توسعه کشاورزی و باغبانی در مناطق محروم استان در دستور کار قرار دارد.

وی گفت: در فاز نخست این تفاهم نامه، تاکنون سه طرح از جمله عملیات آبخیزداری دره اشگفت خرم‌آباد با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال و پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد شامل احداث بندهای کنترل سیلاب، گابیون‌بندی، تثبیت فرسایش خندقی و جلوگیری از تخریب اراضی زراعی منطقه آغاز شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان ادامه داد: همچنین عملیات در حوضه آبخیز دمرود شهرستان معمولان با پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصد و خوشاب (واشیان) شهرستان پلدختر با پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصد ادامه دارد که هر ۲ طرح با هدف کنترل رسوب، تقویت تغذیه مصنوعی آبخوان‌ها و فراهم کردن شرایط توسعه کشاورزی و باغبانی اجرا می‌شوند.

نجفی تصریح کرد: در هفته دولت عملیات اجرایی هشت طرح جدید از جمله آبخیز گیجالی بروجرد با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال، حوضه آبخیز درب آستانه با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال، حوضه آبخیز تل عجم شهرستان چگنی با اعتباری بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال، دارابی کوهدشت و پیرجد خرم‌آباد با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: شهریورماه جاری مقدمات اجرای طرح های دیگری شامل حوضه آبخیز هیراب و سراب بیشه شهرستان دورود، قلعه گل و کرگانه خرم‌آباد، میراندَه الیگودرز، رومشکان و گُلم بحری دلفان انجام خواهد شد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز حبله رود و رونق گردشگری در فیروزکوه
گرامیداشت یاد شهیدان ابراهیم هادی و مهدی زین الدین
دانش آموزان باید روایتگر توانمندی‌ کشورمان در دفاع مقدس ۱۲ روزه باشند
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)